TORSDAG

HELLO BLOGGIS
Här inne ekar det lite väl mycket, får det såklart bli ändring på! Men helt ärligt, jag hinner inte riktigt med att blogga och jag vet inte riktigt vad jag vill blogga om..? I måndags startade en ny kurs , den verkar vara väldigt spännande! I sommar är det egentligen tänkt att jag ska ha praktik, men jag tror jag har lyckats lägga om planeringen - vi är redan en man kort på arbetet så om jag hade haft praktik i 6-8 veckor hade ingen fått ledigt alls under sommaren. Så med det sagt, min praktik är flyttad ca 6 veckor, skönt! Får se var jag söker praktik, sugen på samma ställe som sist men vi får se.. 
 
På tal om något helt annat, hur underbart är inte vädret? SÅ VARMT! Visst jag hatar faktiskt värme, men alltså som man brukar säga - man ska fan inte klaga! Eller jo, lite regn hade inte skadat.. HEHE. 
 
Imorse hände en lite rolig sak, min kära Maximilian kommer helt plötsligt gående med en förpacking med lösögonfransar i munnen..? Ehm, har jag fått den lilla tokern att bli lika besatt som sin mor, självfallet hade han valt de mest dramatiska också - mina absoluta favoriter! Haha. Sen ville han bara ligga och gosa med förpackningen.. Som sagt, mina katter är guds gåva till mig. Jag älskar mina katter mer än mest! UNDERBARINGARNA
 
Är det något speciellt ni vill läsa om? Jag själv föredrar inlägg där jag bara skriver skriver skriver utan någon som helst röd tråd.. Men är det något särskillt jag borde blogga om..? 
 
 
 
Kolla, detta är så jag .. En telefon, pyjamas och massa massa rosa.. Haha.. SÖT!
ALLMÄNT | |
Upp