TISDAG

Vet ni vad jag längtar efter? 
Jo, att kunna gå och att kunna använda sneakers.  Ah men då sitter ni kanske där och undrar vad fan har du gjort? Ah men ni vet, jag slogs med en PMS pyrre. Haha nejdå, men hennes koppel var längre än jag trodde och jag skulle faktiskt "bara" ställa mig på kopplet så hon inte sprang ner ett barn... Suck, hennes koppel "brände" bort en hel del hud och vet ni vad? Det KÄNNS!!!!! Det gör så sjukt ont och jag har knappt kunnat använda mina fötter utan att känna den där svidanden känslan... Men peppar peppar.. Det börjar kännas bättre nu och nu längtar jag verkligen tills jag kan ta en promenad utan ballerina skor - DET däremot är inget jag rekommenderar!
 
Men men, har ju börjar med min nya BULLET JOURNAL nu och fan visst, den är kanske inte 100% perfekt - men det är inte det jag är ute efter. Jag vill kunna se tillbaka i mina böcker och känna glädje, känna att man faktiskt hade roligt när man pysslade och hade sig.. SÅNT är alltid viktigast för mig.. Kan kanske lägga ut några bilder imorgon, bäst att passa på innan man börjar fyll den med viktiga och oviktiga detaljer. 
 
Åh. Vet ni vad? Jag bytte elbolag häromveckan -  OKEJ, jag bytte BARA för att den här killen som plingade på dörren var oerhört snygg -.- MEN jag tjänar på det så det är väl helt OK! Inte nog med att elräkningen blir billigare man fick tydligen 500 kronor att handla för.. Så jag köpte mig presentkort på h&m (ja. jag vet man ska inte stödja h&m men whatever) Så har fyllt varukorgen till bredden och tänkte avvakta tills på lördag med att beställa ifall det dyker upp mer smaskigheter som jag vill ha i min garderob..  Man vet aldrig.. 
 
OCH IDAG KOM ÄNTLIGEN MITT PAKET FRÅN BOOHOO, en vecka försent.. Min syster tog ju studenten förra onsdagen och det var då jag hade tänkt använda plagget som ligger i påsen. MENMEN, kanske något man kan ha på midsommar istället? 
Så får ta på mig mina vackra ballerinaskor och promenera till affären och hämta paketet imorgon!
 
BTW!! NU LÅTER DET KANSKE SOM ATT JAG HAR SHOPPINGPROBLEM, det har jag inte.. Bara ibland och absolut inte hela tiden ;)
 
Åh vet ni en annan sjukt dryg sak..... Innan idag när jag tänkte ta en powernap så precis när jag ska somna så spyr katten.. Ja inte på mig såklart men en bit ifrån. Ljudet är fan lika läskigt varje gång. Känns som hjärtat stannar några sekunder när det händer.. BLÄ! 
 
 
 
BULLET JOURNAL | |
Upp