SÖNDAG KVÄLL

Hej finisar!
Idag har det varit en hektisk dag, inte pga arbetet utan symaskinen har nästan brunnit så effektiv jag har varit, tror jag fick ihop 9-10 stycken idag... Men imed att jag "slarvar" med de flesta så kan jag inte göra annat än att använda dem själv, så nästa gång ska jag ta hjälp av min kära lillasyster.. Hon vet hur man syr förhand och det ska hon faktiskt få hjälpa mig med.. 
Jag sprang faktiskt till ica imorse och köpte resårband, för mitt var HELT slut.. Fick dock panik när mina ögon endast skådar den tjockare varianten av resårband.. Tänkte WHAAAT? Har jag sprungit hela vägen i onödan, men nejdå, det enda paketet hängde 2 stycken paket med smalare resårband, JIPPIE!!!  Så, med tanke på att det var hyfsat dött på jobbet idag så hann jag som sagt med att sy ihop en hel del tofsar. 
 
 
Så.. Melonerna och nyckelpigorna är "one of a kind" för det är riktiga spillbitar som det inte finns fler av. Även det grön/turkosa är one of a kind. Men däremot det vita med blommor kommer jag kunna göra flera av även det randiga...
 
Men, jag har även en HEEEEL DEL ANDRA TYGER som jag kommer kunna göra tofsar av. 
 
 
 
Påtal om föregående inlägg, när jag kom hem så kände jag nej jag orkar inte tvätta och till min stora förvåning så är morgondagens kvällstid ledig så jag bokade om min tid. Så jag har inte gjort så värst mycket ikväll. Mest myst med katterna och ätit mango. Fan vad jag älskar fryst mango. Alltid ett måste i frysen. Men när sommaren är över är även min mango period över. Så måste det bli, jag kan inte vara besatt av mango året om.. Får bli en sommartradition. PUNKT SLUT.  Men, varje gång jag ser mig själv i spegeln så ser jag förändring. Jag tänker inte skriva förbättring, för mitt utseende har inget med förändringen att göra. Det är insidan som har betydelse,viktigast att man mår bra på insidan, för då ser man automatiskt bättre ut. Ingen fakta, utan bara sanning. 
 
 
Häromdagen hände något väldigt väldigt väldigt sjukt.. När jag har tråkigt kan vad som helst hända, så jag gick med i en grupp i appen "kik" , en helt vanlig chattgrupp. Efter ett tag börjar en kille från den här gruppen skriva till mig.. Han berättar för mig aatt han känner igen mig, jag tänkte jaha oj så kul för dig liksom. Men sen när vi fortsätter prata och han typ "vägrar" berätta hur och vem han är så blir jag lite irriterad. Men vi fortsätter såklart att prata.. Sen börjar han droppa lite namn om hur han känner igen mig. Jag som halvsover i min säng och ser det första namnet så tänker jag WHAT THE FU##? 
Det här är alltså en kille som jag var kär i när jag var 13-14 år gammal.. HUR FAN KOMMER HAN IHÅG MIG..? Haha, dör fortfarande lite inombords :))))) 
 
Fun fact : Samtidigt som jag var "kär" i den här 8 år äldre mannen så var jag även kär i hans kompis.. Åh gud alltså, jag var sån player som ung..  Minns även att jag skickade ett kärleksbrev till honom och en av mammas snäckor från Australien. 
 
Aja, jag trodde att detta var ödet men det visade sig att mannen var gift så vad har vi lärt oss idag..? Jo killar är och förblir bajs. 
 
 
OJJJJ fan vad långt detta inlägget och som vanligt när jag får för mig att skriva långa noveller, det finns ingen som helst röd tråd i mina texter.  Men visst är det dessa inläggen ni gillar allra mest, när jag skriver och skiter i vad jag skriver. Bara trycker och trycker på dessa konstiga tangenter.  
 
Men nu ska jag och mina kotletter stänga våra gröna ögon (hur roligt äre inte att alla mina katter har samma ögonfärg som mig?)  
 
 
 
Min favoritbok, som den konstiga personen jag är så har jag snart gjort klart månaden OKTOBER vilket betyder att jag snart kommer vara i slutet av detta året innan typ augusti månad?  
ALLMÄNT | |
Upp