SÖNDAG

Aj aj aj min mage alltså..
Jag får nästan panik över detta.. Inatt vaknade jag vid 03:11 om vi ska vara exakta.. Sen började helvetet, somnade vid 7 imorse och vaknade vid 12. Jag är mör i kroppen, tog även en powernap vid 15 till 17. Men kommer snart slänga in handduken. Nu börjar jag även få ont i huvudet.. VAD VILL MITT LIV MIG..?  
 
När jag vaknade där vid 3 så kände jag att det var något som var fel, men visste inte riktigt vad vilket stressade upp mig deluxe och slutade med kaos. 
 
Nu ikväll har jag bara legat på soffan och kollat på grey´s anatomy..
Fick för mig att kolla min skolsida, vilket var en riktig jävla tur dåååååå det fanns en endaste tid ledig innan kursen var slut.. SKÖNT DÅ är det fixat.. Men insåg även att jag ska ha praktik i april-maj och sen juli-september.. JIPPIE! Vilket kommer betyda att jag måste jobba på helgerna på mitt vanliga jobb... SUUUUCK..
 
Aja, tur jag kollade upp detta nu annars hade jag levt i förnekelse och inte hunnit kolla upp praktikplats innan startdatumet.. Men det får bli morgondagens problem! Nu ska jag fortsätta se på grey´s om tills min mage säger stopp
 
 
PUSSSSSS
ALLMÄNT | |
Upp