ONSDAG

Idag har det inte funnits alls mycket att göra på jobbet, men det gör inte mig något - då jag ändå alltid har saker att göra.. Skrev nyss ut typ 10 papper om inte fler, måste lära mig typ allt tills på lördag för att ens orka komma vidare i livet... Jag vet, jag är lite dramaqueen ibland. Men, vem sa att det var något negativt..? Förutom att plugga så hann jag även med att fixa vecka nummer 14 i min bullet journal.. Påtal om den så beställde jag lite nytt till min nya igår.. Lite decopapper osv, kommer såklart visa bilder när jag fått hem alla mina femtioelva paket.. Nu när vi ändå pratar om paket, jag väntar fortfarande på ett paket från h&m som jag beställde den 1:e JANUARI?? Vart tar det vägen..? Jag hatar att vänta....Ehm, dubbelmoral deluxe eller? Jag hatar att vänta men älskar att stötta kineserna...? Aja, tycker väl kanske att svenskarna skulle kunna vara liiiite snabbare.. 
Nu blev detta ett väldigt konstigt inlägg.. Det var ju dock ett tag sedan ett sånt ploppade upp & jag vet att JULIA älskar att läsa sådana inlägg, så varsågod! Hahah
 
Nu ska jag strax hem och när jag kommer hem ska jag laga mat, jag har blivit SÅÅÅÅ besatt av korv så det blir mest troligt min middag idag.. KORV och lite gurka till. Imorgon hade jag tänkt laga något lite mer fancymat, nämligen kött & gissa vad..? Ja exakt, broccoligratäng! Det är så fruktansvärt gott.. Men det måste vara fääärsk broccoli och inte sån man köpet fryst. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
 
Ja just det, jag måste städa lite när jag kommer hem & mest troligt diska lite grann! Mysa med kotletterna och så självfallet fortsätta läsa igenom papprena.. Livet är ju så fabulöst atm. 
 
 
ALLMÄNT | |
Upp