LÖRDAG

Om vi bortser från det faktum att min mage har gjort ont idag, så har jag mått OK. Knappt någon ångest - kan iofs bero på att jag kollat på OTH hela dagen & ägnat mig åt att pyssla med BUJON. Livet 💁🏽 

Men inte ett dugg kul det här med magen.. Åhhhhh varför nu? Beror det på kebaben jag åt igår & idag tilö frukost ? Min mage kanske inte gillar rödlöken som fanns i? 😩😩😩 Aja, de senaste månaderna har jag haft EN dålig magdag ( när det handlar om SMÄRTA!). Så gråter inte allt för mycket.. 

Men det här med ångest börjar bli jobbigt, hela detta året har jag levt med ångest.. Tror att det började runt Jul förra året? Nu har det dock gått så långt att jag vantrivs i min lägenhet. Jag älskar att bo i lägenheten, men det känns som att den ger mig ångest. 
Den här lägenheten flyttade jag & Fedra in i tillsammans. Det har hänt en del i lägenheten. 

Men, om jag inte gör något åt detta snarast kommer jag mest troligt gå under. Jag trivs inte här, jag mår inte bra här. Fan.

Livet suger, jag saknar min Fedra & jag vill SÅÅÅÅÅ gärna bli gravid typ igår.. Men, det är fan dyrt att leva. Det är dyrt med insemination & det är dyrt att existera.. Men nästa år, då kommer jag nog faktiskt börja plugga igen. Det blir mest troligt : Handel inriktning E-handel, hade planerna på barnskötare meeeeen jag vet ej. Vill gärna ha egna barn att sköta om och kanske inte andras. Ahhh... ska skicka iväg ett mail till Yrkesvägledaren och sen får vi se.

Men nu : sovdags!

PUSS OCH GODNATT

ALLMÄNT | |
Upp