GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTIS

Inga ord kommer någonsin kunna beskriva vår relation. Du är och förblir min bästa vän. Jag vill börja med att tacka dig, jag vill tacka dig för att du är du & för alla sjukdoms nätter som du varit vid min sida. Det bästa med dig är att du är så fin, nog den mest sociala katten jag någonsin träffat & alltid på bra humör! Den vackraste katten, med det största hjärtat av allihopa & så är du BARA min! Du älskar rått kött, snutta på min arm, mysa med mina fötter, pussa på mig när du kan, finnas vid min sida, älskar mig även om jag är dryg. 


Du hatar när man blåser luft på dig, eller när man precis borstat tänderna & andas lite på dig. Du hatar kyckling & du är sonjas bästis (efter Fedra Ofc!) 

Alla gillar dig, förutom Fedra ;)  

Jag älskar sättet du existerar på. Den där söta munnen, din tjocka sneda svans (klämd som liten) dina stora gröna ögon & din gosiga mage! Det roligaste med dig är att du svarar på tilltal & på annat jag säger till dig. Men det roligaste är såklart att du kan apport 🙈 Bästa!

Jag hoppas att du inte hatar mig allt för mycket för att jag inte låter dig gå ut. Men jag gör det med välmening och kärlek. 

Jag älskar dig Prins Maximilian Bass & jag önskar dig ett stort grattis på din 2 års dag ❤️


 

ALLMÄNT | |
Upp