"VARFÖR FUNGERAR DET DENNA GÅNGEN?"

Nu kommer ett öppet & ärligt inlägg.
Ett sånt inlägg jag aldrig brukar dela med mig av, men ibland måste man bara skriva av sig..
 
Det började hösten 2010, första gången jag testade på "svältdieten" a.k.a nutrilett. Kilona ramlade av mig,..  Men det man inte tänker på när man kör på svält är att man faktiskt blir hungrigare än vad man tror.. Så när jag gått en runda på nutrilett, då åt man ju mer.. Sen åt man lite till bara för att man inte ville känna det man känner på måltidsersättning.  Månaderna gick och ja visst jag gick ner i vikt.. Men jag åt inte SÅ hälsosamt. Men ja ändå.. Sen hände det som inte fick hända, min mormor gick bort. Sen gick det några veckor till & då påbörjade jag ännu en kur, som jag då tänkte ha som "kickstart" men veckorna gick och på en månad hade jag tappat 10,9 kilo WOW tänkte jag.. Innan jag hann stava till MÅÅÅÅL så var det höst igen & jag hade tappat ca 20 kilo. PÅ min födelsedag så tänkte jag att jag skulle "unna mig" lite kina mat. Så det gjorde jag. Men eftersom min hjärna redan hade planerat att jag skulle väga "xx" på min födelsedag & jag inte hade några planer i mitt huvud på ett nytt mål. Så kände jag varje gång jag åt något onyttigt efter den dagen "men det syns ändå inte?" För att nej, mina mått ändrades inte i början. Så då kändes det liksom OKEJ. Men sen var jag ju tillbaka på ruta 1. Lät det gå några månader. Sen satte jag igång med en ny kur - nutrilett.  För att ännu en gång använda det som en "kickstart" 
Men nån gång på resans väg så föddes även en "ätstörning" hos mig. Ja mina kära underbara läsare - överviktiga kan också ha ätstörningar.
Jag kunde inte "fuska" för att om jag fuskade var jag tvungen att köra ner mina äckliga fingrar i halsen & få ut allt. Sen tog jag min soppa som vanligt & sket i att jag nyss fuskat..
 
Sen kom den natten i början av 2015 & jag vaknade en natt med brutala smärtor. Dom gick över så småningom MEN jag berättade inte det för någon - att jag i tid & otid hade problem. Jag menar jag kunde typ spy halva natten men ändå åka till jobbet på morgonen. Det var inget som smittades liksom. Sen flyttade jag hemifrån & då eskalerade både min vikt & magsmärtorna. i 2 år hade jag problem med magen, efter 1 år (2016) åkte jag för första gången till akuten & berättade för min mamma ( det är en helt annan historia)
 
idag 28/4-2017 har jag mer eller mindre varit symptomfri nästan i 4 månader - VET NI HUR SKÖNT DET ÄR?
Idag är det även dag 41 på Lchf. Vilket jag tror är min grej! Vi får se, jag har ett långsiktigt mål. Jag kommer att klara det. 
 
Jag tror även att det funkar nu för att jag inte hetsar på samma sätt kring vågen & vikten. Jag tar dagen som den kommer och det funkar för mig.
 
 
 
 
 
En stor skillnad på nu & då!  MEN snart ses vi igen
 
 
ALLMÄNT | |
#1 - - Ida :

❤❤❤

#2 - - Ida :

❤❤❤

#3 - - Anonym:

Du är strong <3 tuff som få , stolt jag <3 står respekt av dej <3 love you <3

Upp